Att sälja

Att sälja

Varför skall du sälja ditt hem med Landmark Estates?

 

Om du funderar på att sälja din fastighet på Norra Cypern är det viktigt att välja en erfaren fastighetsmäklare ... någon du kan lita på och som kan hjälpa dig med goda råd så att du gör en bra affär.

 Varje fastighet är unik och behöver hanteras med professionalism och fingertoppskänsla för att nå rätt köpare. Vi kan den lokala marknaden och har byggt upp ett gott rykte för våra tjänster, vår ärlighet och vår integritet.

 - Vi når ut till kunder över hela världen genom ett omfattande nätverk av samarbetspartners. Vi marknadsföra din fastighet på utställningar i Ryssland, Sverige, Tyskland, Storbritannien och naturligtvis på Cypern.

 - Vi bjuder potentiella köpare på visningsresor.

 - Värderingen av din bostad som är kostnadsfri och ger dig en uppfattning om försäljningspriset baserat på vår stora erfarenhet av den lokala marknaden.

 - Vi tar fram ett prospekt översatt till flera språk med professionella bilder.

 - Annonsering av din fastighet på nationella/ internationella webbplatser och i fastighetstidskrifter.

 - Visning av din fastighet

 - Hjälp från vår egen advokatbyrå

 - Våra flerspråkiga säljteam hjälper våra kunder med köp och support - även efter köpet. Våra säljteam behärskar:  turkiska, engelska, ryska, tyska, svenska och persiska.

 - Kom ihåg att vår värdering och marknadsföring är Kostnadsfri. Om vi inte lyckas sälja din bostad debiterar vi ingenting.

 

Sälja din bostad med Landmark Estates, kontakta oss!