Om oss

FASTIGHETSUTMÄRKELSER - NC Award 2012

FASTIGHETSUTMÄRKELSER - NC Award 2012

LANDMARK ESTATES - Vinnare av PLATINUM-utmärkelsen - bästa FASTIGHETSFÖRMEDLINGEN 2011/2012

 

Vi är stolta och vi firar att vi har vunnit Platinum-utmärkelsen som bästa fastighetsförmedling på Norra Cypern 2011/12.

 

Vi vill tacka alla våra kunder och vänner för deras stöd. Vi har arbetat mycket hårt, professionell och innovativt för att erbjuda högkvalitativa fastigheter och service åt våra kunder från hela världen. Vi har uppnått ett fantastisk rykte på Cypern och har byggt upp ett enastående team av partners genom åren, såsom advokater, byggföretag, arkitekter, fastighetsförvaltning och poolföretag.

 

NC AWARD 2011 arrangerades av Living Property NC magazine. Ett grupp bestående av 13 domare -  läkare, professorer i teknik och arkitektur, stadsplanerare, Cyprus Turkish Bar Association (advokater) och chefen för Fastighetsmäklarnas branschorganisation. De utsåg pristagare i 25 olika kategorier.

 

Det prestigefyllda evenemanget ägde rum den 18 nov 2011 på 5 stjärniga Rocks Hotel i Kyrenia. Det var en fantastisk kväll som avslutades med en storslagen show. Vi vill framföra vårt tack till chefen för Property NC tidningen Mr. Mehmet Kozan som organiserar detta evenemang vartannat år.

 

Guld och Platina utmärkelserna utdelades av finansminister Mr. Ersin Tatar, statssekreterare  Mr. Ömer Koseoglu, fastighetsinvesterare Mr Tariq Ramadan från Dubai, ordförande för Demokratiska partiet Mr. Serdar Denktash och borgmästaren i Nicosia Mr. Cemal Bulutoguları.

 

Vi vill återigen tacka hela teamet bakom Living Property Magazine NC och juryn för att de har uppskattat våra ansträngningar och valt LANDMARK ESTATES till Fastighetsmäklare ”Nr 1” på Norra Cypern.

 

Sandra och Feridun Kilic och vårt fantastisk team Sharron Bruce, Polina Posnıchenko, Dmitry Chebotar och Kemal Kilic