Om oss

Property.NC Awards 2016

Property.NC Awards 2016

North Cyprus Property Award 2016 hölls för femte gången och bjöd ännu en gång på en fantastisk och framgångsrik kväll med middag och god underhållning. Eventet hade arrangerats av ett hängivet team.

 

Det är en stor ära för Landmark Estate Agency att få ett erkännande av en så aktad och prestigefylld organisation som Property.NC magazine. De planerade och förberedde prisutdelningen och hela eventet. Att för oss erhålla Platinum Award for Best Estate Agent och Platinum Award for Best Estates Agency Website innebär ett fantastiskt erkännande av vårt företag. Landmark Estates tackar alla som har arbetet med det här prestigefyllda eventet.

 

Våra särskilda tack går till:

 

The Property NC magazine och deras team som organiserade det här fantastiska eventet.  Genom deras idoga arbete förbättras fastighetsmarknaden på Norra Cypern hela tiden.

 

Till samtliga domare i tävlingsjuryn som är utvalda för att representera olika delar av fastighetssektorn, både lokala och internationella, alla mycket framgångsrika inom sin egen sektor. Hela juryn hade en mycket svår uppgift och löste den med stor integritet och professionalism.

 

Cratos hotell som värd för det imponerade eventet.

 

Vi vill också tacka alla våra kunder och vänner för deras stöd. Vi har arbetat mycket hårt, professionellt och innovativt för att kunna erbjuda högkvalitativa fastigheter och -tjänster åt våra kunder från hela världen. Vi har ett mycket gott rykte på Cypern och har under åren byggt upp ett team med mycket professionella samarbetspartners.

 

Sandra and Feridun Kilic och vårt otroliga team Sharron Bruce, Edina Hotic, Darya Malygina, Kemal Kilic, Tugce Kilic and Hasan Kilic.