Om oss

Om oss

Om oss

Funderar du på att köpa en fastighet på norra Cypern? Landmark Estates är specialiserade på fastighetsförmedling och investeringar på Norra Cypern. Landmark Estates fick NCP PLATINUM-utmärkelsen 2011/2012 och Guld-utmärkelsen 2014 som bästa fastighetsmäklare.

Landmark Estates är en tyskcypriotisk bolag med mångårig erfarenhet i fastighets- och investeringsbranschen, och har stor erfarenhet av Norra Cypern. Företaget startades av Landmarks VD Sandra Kilic 2004. Vi är stolta över att vara experter inom våra områden, det ger oss möjlighet att erbjuda våra unika tjänster till privata- och företagskunder över hela världen.

Väl respekterade inom branschen har LANDMARK ESTATES byggt upp ett gott rykte som fastighetsmäklare på Cypern. Om du planerar att investera på Norra Cypern, köpa eller hyra en lägenhet, villa, tomt, kommersiella fastigheter eller vill köpa ett företag på Norra Cypern, kommer vi att hjälpa dig och ge dig professionella råd.

Idag är LANDMARK ESTATES Norra Cyperns ledande fastighetsförmedlare, Våra lokaler ligger i ett av Kyrenias mest eftertraktade områdena. Landmark erbjuder ett stort urval högkvalitativa bostäder - exklusiva, lyx, unika och kommersiella fastigheter, vi erbjuder även hyresobjekt, tomter och förvaltningsfastigheter. Våra samarbetspartners deltar i alla stora internationella FASTIGHETSUTSTÄLLNINGAR i Europa och Mellanöstern.

Utöver detta, så arbetar  LANDMARK ESTATES säljteam outtröttligt för att du skall bli fullt belåten med de tjänster som vi tillhandahåller.

Letar du efter en fastighet på Norra Cypern? Kom till Landmark Estates, du kommer inte ångra dig!

Landmark Estates är medlem i branschorganisationen Estate Agent Union med registreringsnummer 167.